Bekijk Artikel

18
Met trots presenteer ik vandaag de nieuwe versie van onze website. Het is een totale ommekeer waarbij ook ons logo in een nieuw jasje gestoken werd. Dankzij Artisteer 3, het nieuwe sofwareprogramma dat we onlangs aankochten, is een geweldige websitelook maken helemaal niet moeilijk. Er restte ons nog enkel een duidelijke en professioneel logo bedenken en de nieuwe site was geboren.

Artisteer 3 biedt naast aantrekkelijke visuele aspecten veel nieuwe mogelijkheden die het programma nog krachtiger maken. De skin (look) is speciaal ontwikkeld voor DNN 5, onze huidige DNN-versie zodat deze nog SEO-vriendelijker wordt. Wat betekent dat zoekmachines zoals Google, Yahoo, Bing, … onze site nog gemakkelijker terugvinden dan voorheen.
Het spreekt voor zich dat mijn bestaande klanten hier van meeprofiteren. Ook hun sites zullen nog beter vindbaar worden op het internet.

Bij de lancering van de nieuwe site hoort ook een promotie. De eerste 5 nieuwe klanten ontvangen een korting van 50% op het design van de site. Als u nog geen logo heeft, geldt deze tijdelijke korting ook hierop.