Wijzigen instellingen modules

DNN Module Instellingen 

Overzicht

 1. Elke module heeft een titel, dit kunt u hier invullen
 2. U kan de module ook zichtbaar maken voor gebruikers met een bepaalde rol, maar meestal gebruikt u dezelfde rechten als van de pagina (u erft de bevoegdheden van de pagina).
 3. deze instellingen worden later behandeld
 4. Er zijn duizenden verschillende soorten modules, elke soort heeft zijn eigen instellingen, die kunnen helemaal onderaan gevonden worden.  Meestal zijn deze instellingen intuïtief, en kan u aan de hand van de titels afleiden waarvoor de instelling gebruikt wordt. (bijvoorbeeld: achtergrondkleur titel -> dat zal de achtergrond kleur van de titel veranderen)
 5. De actieknoppen bepalen wat er uiteindelijk met uw wijzigingen zal gebeuren

HTML Module

Deze module is de HTML module, hiermee kan u tekst en foto's op uw website plaatsen met behulp van een editor die heel erg lijkt op Microsoft Word.
De instellingen die u voor deze soort module kan wijzigen zijn de volgende:

 • Replace tokens: dit vervangt bepaalde tekens door de waarde die het teken voorstelt. bv. [User.Displayname] zal worden vervangen door de naam van de gebruiker die aangemeld is.  zo kan u gepersonaliseerde pagina's maken.
 • Workflow: indien u met meerdere mensen uw website beheert, kan u ervoor kiezen dat wijzigingen eerst moeten goedgekeurd worden.  Zo kan u een dubbele controle inbouwen bij het wijzigen van uw website.
 • Apply workflow to:kies wat er dubbel moet gecontroleerd worden (de module, de pagina, de website)

Actie knoppen

 • Bijwerken: sla de wijzigingen op
 • Verwijderen: verwijder de module van de pagina (u kan deze nog terug halen uit de vuilnisbak indien dit niet gewild was)
 • Annuleren: annuleer de huidige wijzigingen en ga terug naar de vorige pagina